Danielsen Urban Landscape søger efter ledende projekterende landskabsarkitekt

Vi er en landskabsarkitektvirksomhed i rivende udvikling og vi søger derfor en ledende landskabsarkitekt som kan påtage sig projektlederrollen.

Det er vigtigt at du har minimum 8 års erfaring fra en anden fagligt relevant virksomhed og at du evner at styre hele processen.  Du skal trives med at have mange bolde i luften, og evne at have overblikket over omfattende opgaver, der kræver stort engagement, ansvar og en serviceminded indstilling. Vi værdsætter teamwork og er gode til at sparre med hinanden.

Hos Danielsen Urban Landscape vil du arbejde både i projektgrupper og selvstændigt, så det er en forudsætning at du kan begge dele.

HVEM ER DU?

  • Minimum 8 års reel erfaring fra en anden fagligt relevant virksomhed
  • Erfaring med processtyring af større opgaver
  • Du skal kunne udarbejde et projekt fra første skitse til færdig aflevering
  • Du har forståelse for målsætningen, kan fastholde fokus og agere hurtigt og ansvarligt
  • Du skal kunne fungere i et dynamisk team og kunne arbejde selvstændigt.
  • Du kan lide at arbejde med flere sider af faget og samarbejde med bygningsarkitekter og spaceplannere.
  • Du laver kvalitetssikring og har daglig sparring omkring løsninger med dine kollegaer.

HVEM ER VI?

Vi brænder for vores fag og bliver ved med at opdage nye muligheder og spændende faglige udfordringer. Vi kan lide at arbejde alsidigt og vi forsøger at gøre hver enkelt opgave til et unikt projekt. Virksomheden har eksisteret i 5 år og vi beskæftiger os primært med friarealer i forbindelse med boligbyggerier og erhverv, samt udvikling af masterplaner og lokalplaner.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi vægter professionalisme og både faglig og personlig udvikling gennem engagement, efteruddannelse og studieture

Vi er en del af Danielsen Group som også tæller Danielsen Architecture, Danielsen Spaceplanning og Danielsen Operation. Vi er et fagligt bredt hus, med mange ekspertiser, hvilket giver en særlig atmosfære og en eminent mulighed for vidensdeling.

Ansøgning, CV og portfolio bedes fremsendt til job@danielsen.eu. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at skrive til Kasper Danielsen på kd@danielsenarch.com.

Grundet sommerferie kan der være forlænget svartid.

Ansættelse: Hurtigst muligt.
Arbejdssted: Wildersgade 7, 1408 København K

Samtaler vil blive afholdt løbende.