BNP Paribas

Vores arbejde med udviklingen af BNP Paribas’ faciliteter tager afsæt i et tæt samarbejde med udlejers arkitekt, Danielsen Architecture. Gennem hele forløbet bestod vores opgave i proces- og projektstyring samt lejerrådgivning og rapportering i forhold til de korporative standarder mod den globale enhed. Etableringen af det skandinaviske kontor tog sit udgangspunkt i en behovsanalyse i tæt samarbejde med virksomhedens human ressource- og facility management-afdeling.

BNP Paribas valgte lokaler til deres nye hovedsæde i det nybyggede Turbinehus i Adelgade. Turbinehuset er et flerbrugerhus, der er opført i robuste materialer i en enkel og nutidig stil, og kontorlokalerne til BNP Paribas er tro mod arkitekturen og den rene æstetik. Projektet for BNP Paribas begrænser sig ikke til et indretningsprojekt, men omfatter en lejemålstilpasning og arealoptimering. Aptering, rådgivning om belysning samt udvikling af eksklusivt specialinventar (herunder multimøbler, receptionsskranke, køkkenbænk og arkiveringsmøbler) er udarbejdet i stil med bankens egen identitet og husets arkitektoniske udtryk.

Inventaret afspejler ligeledes den stilfulde, skandinaviske kvalitet. Naturlige materialer som lyst træ, læder og stål er anvendt for at skabe et klassisk og tidløst udtryk. Hvid som bærende farve giver en frisk kontrast til den rå og rustikke nerve i huset. Virksomhedens logoer fremgår i den glasfolie, der er appliceret på de store glaspartier ind mod mødelokalerne, og den grønne farve fra BNP Paribas’ logo fremtræder punktvis som et friskt islæt i den i øvrigt naturnære materialitet.

Funktion
Kontor

Beliggenhed
Adelgade 12
København K

Bygherre
BNP Paribas

År
2016

Areal
554 m²