Consultancy Firm

I dette projekt for et konsulentfirma, har Danielsen Spaceplanning håndteret projektstyring, designstrategi, designimplementering og hjulpet med kontraktforhandlinger med ejeren af bygningen, samt styret renoveringen af ​​den eksisterende, moderne bygning. Vi har også håndteret den globale kommunikation og processtyring med både globale og lokale interessenter.

Ambitionen var at udvide det nordiske repræsentations kontor i tråd med virksomhedens originale kultur, men med et nordisk design twist. Brandimplementering er derfor baseret på virksomhedens eksisterende design og brandidentitet.

Aktivitetsbaseret arbejde og fremtidens kontorer, har fokus på fleksibilitet. Et kontor bør støtte op om de skiftende behov hos både personale og virksomhed. Dette internationale konsulentfirma har udvidet sig hurtigt, og har brug for lokaler til at støtte denne overgang. Kontorlokalerne har fokus på innovation, og fungerer som et fuldt fleksibelt space, fuldt udstyret med fokuslokaler, stille lokaler, mødelokaler kaffelounge.

Funktion
Kontor

Beliggenhed
København

Bygherre
Ikke oplyst

År
2019

Areal
1500 m²