Danielsen Architecture opruster med ny partner

Lise M. Bækgaard er den 1. juli 2016 indtrådt som associeret partner i Danielsen Architecture. Udvidelsen af partnerkredsen understreger arkitektvirksomhedens store fremgang. Danielsen Architecture har over den seneste årrække oplevet en positiv vækst, et stigende antal projekter og en øget kundekreds. Den voksende virksomhed og de mange projekter mærkes også på medarbejdersiden, hvor tegnestuen vokser i antal ansatte. Danielsen Architecture har derfor udnævnt Lise M. Bækgaard til associeret partner.

Danielsen Architecture har specielt nydt stor succes med boligbyggeri de senere år, hvor bl.a. projekter i Ørestad Syd, Nordhavn og Teglholmen er eksempel på dette. Ligeledes er kontorbyggeriet Turbinehuset i Adelgade samt uddannelsesinstitutionen SOPU i Skelbækgade lige blevet færdige.
“Det er en fornøjelse som founder og leder at se, vores egne talenter blomstre og Lise har været en vigtig spiller i den succes, som vores hold af dygtige medarbejdere har skabt gennem arkitektur af højeste kvalitet”, udtaler Kasper Danielsen

Lise M. Bækgaard, er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor hun færdiggjorde sin uddannelse i 2007. Samme år blev hun ansat hos Danielsen Architecture og har i stor grad bidraget til den designmæssige udvikling tegnestuen har været i gennem de seneste år. Hun har blandt andet arbejdet med projekter som Kajkanten, Turbinehuset, SOPU, Radiorækkerne, projekter i Carlsberg Byen og de mange boligkarreer tegnestuen arbejder på i Ørestad Syd. Projekterne vidner om det stigende antal projekter Danielsen Architecture deltager i.