Danielsen Architecture præmieres for Turbinehuset

Igen i år har Danielsen Architecture modtaget præmiering for et af vores byggerier i Københavns Kommune, nemlig Turbinehuset i Adelgade. Vi er meget stolte og beærede, og vi vil gerne takke Tetrep Adelgade K/S og Einar Kornerup A/S for et godt og spændende samarbejde.

Præmieringen af ’Gode og smukke bygninger’, opført eller renoveret i Københavns Kommune i 2015 og 2016, sker ved en diplomoverrækkelse på Københavns Rådhus den 28. april 2017. Her hædrer Københavns Kommune arkitekter og bygherrer, der i særlig grad har formået at pryde byen med smukke og nytænkende tiltag, og som højner byoplevelsen for Københavns borgere.
”Det er Københavns Kommune en glæde at meddele, at der ved den årlige præmiering af smukke bygninger, bymiljøer og anlæg den 7. oktober 2016 er tildelt Danielsen Architecture et diplom og en præmie på 10.000 kr. for opførelsen af Turbinehuset” lyder det fra Københavns kultur- og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen.

Med Turbinehuset har Danielsen Architecture og Danielsen Spaceplanning skabt en bygning, der fungerer funktionelt, æstetisk og med en udtalt respekt for Københavns arkitekturarv og byliv.
Samtidig med at Turbinehuset er med til at løfte kvarteret arkitektonisk og kærligt hilser på fortiden, er bygningen et innovativt kontorhus, der danner rammen om fremtidens moderne arbejdsplads midt i byen, hvor inspiration og arbejdsglæde har de bedst tænkelige betingelser. Turbinehuset er i trit med de høje krav om fleksibilitet, kvalitet og æstetik, som nutidens menneske stiller til omgivelser og arbejdsmiljø.

Læs mere om Turbinehuset her:
https://danielsen.eu/project/turbinehuset/