Danielsen flytter til Wildersgade 7

I dag er en stor dag for Danielsen-huset! Vi er nemlig flyttet ind i vores nye hus på Wildersgade nr. 7 på Christianshavn. Der er tømt flyttekasser, sat computere op, hamret, banket, og fejret med morgensang og pølsevogn.
Det, der gør dagen helt speciel, er, at vi ikke er flyttet ind i en hvilken som helst bygning. Det er nemlig vores egen bygning, der blev tegnet af Danielsen Architecture tilbage i 2000. Kontordomicilet går i daglig tale under navnet marketenderibygningen, da den ligger på fundamentet for den gamle marketenderihal. Med denne historie i ryggen, og med Christians Kirken lige ude for døren, indskriver huset sig i en helt særlig del af den københavnske arkitekturhistorie. Christianshavns luft og lys lukkes ned i husets fine atriumgård, der er skabt af Danielsen Urban Landscape med blandt andet sildebensbelægning og hjortetaktræer.

Vi er glade for endelig at være (så godt som) på plads, og vi glæder os meget til at byde vores kommende gæster velkommen i huset på Christianshavn.

Læs mere om Wildersgade 7 her: https://danielsen.eu/project/aon/