Prokura

Prokura, en førende ledelses -og konsulentvirksomhed, søgte vores ekspertise til at designe en udvidelse af deres eksisterende kontor på St. Kongensgade. De historiske rum krævede en transformering til et mere moderne og ambitiøst design, mens de stadig fremhævede Prokuras high-end designprofil.

Vores team leverede et omfattende designtjenester, renoverings tjenester og møbelsourcing for at sikre en sammenhængende og forhøjet æstetik. Kundens vision var at skabe en ny, fremtidsorienteret arbejdsplads med en luksuriøs, gæstfri fornemmelse for hårdtarbejdende globale medarbejdere. Vi arbejdede tæt sammen med kunden for at nå deres mål, hvilket resulterede i et fantastisk og funktionelt kontor, der perfekt legemliggør Prokuras brand og værdier.

Vi er stolte over at have været en del af dette succesfulde projekt og levere exceptionelle resultater, der oversteg kundens forventninger. Dette samarbejde med Prokura fremhæver vores ønske af at levere personlige og innovative løsninger til vores kunder i den kommercielle indretningsindustri

Funktion
kontor

Beliggenhed
københavn

Bygherre
Prokura

År
2023

Areal
2000