Samarbejdsaftale med BLOXHUB er underskrevet

Samarbejdsaftalen med BLOXHUB er underskrevet til årets MIPIM. Danielsen Spaceplannings ydelser i det omfattende projekt består af workspace-analyse, branding, projektledelse, udarbejdelse af designline og custom design.

BLOXHUB er et co working-fællesskab, der centrerer sig omkring samarbejde, udvikling og eksport af bæredygtigt, dansk design og byrumsudvikling. Projektet har fokus på fremtidens arbejdspladser og er et samarbejde mellem Danielsen Spaceplanning, Realdania og BLOXHUB-foreningen. Konceptudvikling har været en vigtig ydelse, der både skal være med til at fremme intern videndeling og innovation, såvel som opmærksomhed omkring nye samarbejdsaktiviteter.

”For os handler det om at skræddersy og optimere den interaktive platform, som kan agere i et samfund i forandring og i en verden, hvor begreber som deleøkonomi og disruption påvirker måden at skabe værdi i samarbejde. Det handler om at etablere rammer, som både kan fastholde medarbejdere, udvikle samarbejdet i forretningen, og sikrer den fremtidige arbejdskraft” siger direktør for Danielsen Spaceplanning, Malin Meyer, der ses på billedet sammen med HUB Drector, Torben Klitgaard og CCO for BLOXHUB, Frederik Tauber.

Læs mere om BLOXHUB -projektet her:

https://danielsen.eu/project/bloxhub/